RSS

i`m in love!!!!

hehe.. bahaya x statement yg di atas? jgn terperanjat ye kwn2..
i`m juz in love with multimedia subject.
haaa... sblm korang wat statement len meh aku highlight awal.
juz in love with the subject,not with the lecturer tutor,ok! ;D
tinggal lagi sebulan b4 final n mcm2 aku blaja dengan subject ni.
minggu ni sangat best sbb wat assignment flash.
siap shoot 4 this assignment tau. hehe
juz me n my babe,lia..
sangat sronok edit picture!
sangat sronok buat audio!
sangat sronok buat flash!
yeppi!
;DD




after presentation flash nti,br aku upload flash ye.
tp lau xdpt,SORI!
hehe

ok la,len kali aku story lagi ngn anda,anda n anda..
sayonara!

big brother ;D

burp! alhamdulillah,knyg ri ni mkn grilled chicken chop!
sedap sgt!
korg sume patut cube tau tp jrg2 la g kedai 2 sbb harga die mashukkkk! ;p
cume 3 bnd je aku ley cakap psl mknn kt kedai ni.
nyumm2+wow+sooooo big!
hehe
setakat di sini shj cerita aku.
len kali aku cte lagi.
nk tau psl big brother?
click link kt bwh ye ;D

http://food.malaysiamostwanted.com/venues/big-brother-restaurant-grill-petaling-jaya

tiada penganti dirimu..zarith safiyah azraai

assalamualaikum..
5.08pagi hari khamis 17/2/2011 perginya seorang sahabat yang xpernah lekang dengan senda gurau,gelak tawa,kenakalan. tp Allah lebih menyayanginya. hati sebak.. tp aku tahu pemergiannya sudah tertulis. dia juga xmahu kwn2 & keluarga memikirkan dirinya. sakit yang ditanggung 3taun sudah cukup menduga dirinya.. TIROID. sehingga dia xmahu lagi makan ubat.


Walau apa pun, Alhamdulillah.. aku sempat menziarahi arwah di HKL. walaupun arwah sangat kurus dan dikelilingi mesin & wayar tapi aku masih mengenalinya. sebelum arwah jatuh sakit,arwah sempat berjumpa dengan sebahagian kwn2nya..seperti ingin mengucapkan salam terakhir. sewaktu menjenguk arwah,ibunya sempat berceritakan tentang arwah.
suatu hari, ibu arwah bertanya..
"kenapa mak nmpk kakak kurus? tulang belakang pun nampak. xmakan ubat ke?"
arwah menjawab..
"nak mati dah.."
mungkin ayat itu xmampu dilupakan oleh ibu arwah.


kepada keluarga zarith safiyah:
salam takziah & banyakkan bersabar. Allah lebih sayangkan zared. sakit yang Allah turunkan adalah penghapus dosa lalu arwah. semoga arwah ditempatkan orang yang beriman & berbahagia di sana.
AMIN...

dugaan dtg & pergi~zarith safiyah

alhamdulillah..akhirnya tcapai jgk hasrat nk b`jmp dgn zarith.
walaupun die msh koma,hati ini lega dpt lihat di dpn mata sndiri.
syukur alhamdulillah msh rmi yg mnyayangi zarith yg sentiasa b`tny keadaan die.
dah smggu zarith koma.
skrg ni buah pinggang & jantung xbfungsi.


zarith,bgn ye syg.
kwn2 sume tggu zarith bgn.
~kwn2..doakn zarith cpt sembuh ye..

happy birthday su! ;D

assalamualaikum kwn2!

ini la jwpn tuk post aku yg lps. hehe
suprise lunch 4 su.. (walaupun su dah mkn lunch sbnrnye. haha!)
aku n lia culik su n bwk pegy pizza hut.
ni jela ms yg kami dpt curik2 jmp.
kpd yg len jgn kcik ati tau.
stat taun ni da xde suprise party sbb xsonot la t de yg xdpt nk join.
tp lau nk buat,boley je.. but korg lak organize ye. hehe
gilir2,ok kwn2??

su yg malu2 ;psu lapa lg ye? ;paku mmg lapa! ;D
burp! su sudah kenyang. hehe

organized by: fara & lia
(^_~)

mmmmmm...nyum2!

hye kwn2!!!
apakah motif aku ltk gmbr pizza nih?
hehe..
later u all will know ;D
bye!