RSS

short semester @ semester pendek


hye honey.. hye madu.. hye duri.. most important people are hye friends! hehe kali ni aku nk cte ttg short sem. korang pun nmpk kn tittle aku? kn2?

well, sem yg pendek ni sgt la pnt.. SEBAB??
sebabnye sume class aku petang. n class paling lambat smpi pukul 7. adoi.. ptg2 melayang jgk la pikiran aku dlm class. hehe ble da class ptg je phm2 sndiri la pg2 aku xtau nk buat ape. kalut jugak la sbb dok melangut lam blik cm orang ilg akal. haha

2nd reason is aku da xdpt pegy swimming ptg2 with my babe. huhu
rindukan kamu wahai swimming pool ;((

3rd reason is tiap petang xdpt da nyanyi lagu one piece. huhu lau kt umah ptg2 je aku n my brother nyanyi. hehe.. sbb one piece stat pukul 7.

4th,dlm bilik aku de sorang senior ict. n hari ni aku pelik die ni xbgn2 dari pg td ke? senyap je.. aku kua td die tdo,aku blik dari klcc die tdo,da isyak ni pn tdo ag ke.. huhu.. blik die gelap je.. xbrani la aku nk usha compartment die.

5th,sem ni lau kua je xtau nk pegy mn. hehe..
~ke sebab duit xde ye? hehe 6th,ni yang PALING PENTING. hari2 aku kira bpe minggu lagi aku dok kt cni. haha.. xtau la knp,tapi 2la keje aku ari2.

fuh3... pnt da pikir reasons ni. pape pn,bulatkan mata anda sehabis mungkin n mengila la dengan webcam (klu laptop anda ade la ye.)hehe
sebab 2 la keja aku skrg.


tata!!! ;))

0 comments:

Post a Comment