RSS

ohh cuti ku!


pejam celik pejam celik..
pusing kiri kanan depan belakang..
mengunyah xberhenti..
tengok2 cuti ku tinggal seminggu.
ohhh... adakah ini realiti or fantasi??
dush3! wake up farah!
ofcoz realiti. huhu
cuti ku akan berakhir dan bermula la kembali percintaan ku dengan buku. haha
lagi seminggu akan ku tatap muka kawan2 ku. hehe
mesti korg rindu aku kan? ~perasan ;p
walau apa pn cuti kali ni aku puas sebab cuti sebulan.
korang x kan? korang cuti 3minggu je. hehe

hari ini birthday abah.. happy birthday abah.
semoga panjang umur dan dmurahkan rezeki.
doakan anak mu yang comel ni berjaya ye. hehe

semalam birthday my babe,lia.
happy birthday lia.~ aku da wish lam msj smlm tau. hehe
may ur wish come true n hopefully impian untuk menternak kambing berjaya. hehe
n also i wish u meet some1 that really love n caring about u..
most important is understand u babe ;)

love both of my dad n my babe <3

btw,cuti tinggal lagi seminggu kena menfaatkan dengan baik ni.
kawan2 pun sama k?
miss u all!

p/s: tinggal lagi seminggu la takot sebab next week result kua.
ARGH!!!

2 comments:

asfira aminuddin said...

haha! short sem jumpa aku yg kiut ni weyh!

F:a:r:a:f:i:e:Q:a ^_^ said...

hehe.. kiut ke? aku lagi cute.
HAHA!

Post a Comment