RSS

da jumpa!!!! =))

shukenye sy ble eukiro da jmp.
hehe..
da agk da msti t`tgl kt sunlab.
sir yg simpankan.
yg jmp clzamte aku.
da ckp thx da kr sir ngn dak 2..
hehe..xtau nme die ape pun.
haha..trok tol dpt clzmate cm aku.
tp................
aku gram btol ngn sir..
die ske sakat aku.
td da abs present,die siap kacau ag..
"jgn lupe pendrive 2 ag.."
eee...gramnye..
tkisah la,jnji da jmp eukiro.
xnk ilg eukiro ag da..
syg eukiro!!;D


PERHATIAN!!PERHATIAN!!

dengan ni masuklah waktu berbuke puase.
ehh..silap2.
hehe
sbnrnye nk bgtau yg dis wik aku da stat final.
haha
tkotnye..coz xstudy pe2 pun ag.
huahuahua..=))
kpd kwn2 yg same kos ngn aku,kt bawah ni aku senaraikan jadual kte.

fardu ain~1 nov(11am)
ungs 2030~5 nov(9am)
info 1102~9 nov(2.30pm)
mgt 2010~11 nov(9am)
csc 1700~12nov(9am)

csc1100~12nov(2.30pm)


so,to my all frenz....xkire sm kos ngn aku o x....
wish u all da best!
try ur best n pray 4 me to0..
hehe ;D

sedey tp PUAS!!

yahuuuu!!!!!:D
sonot gle ble assignment database dpt disiapkan dengan jayenye.
haha
penat kot ngadap bnd 2 je.
now ne tumpu kt projek database n programming!
fuh..
dua ni la yg paling mencabr coz programming nk mggu ni n database nk mggu dpn.
huhu..
penin2..
nxt wik da final tp 1 pun xdpt nk study ag.
aaaaa....
tensionnye!!!
da lm eukiro aku ilg..
eukiro 2 pendrive..hehe
sedey la ilg coz byk data dalam 2.
ne bli pndrive len td.
:((

politik dlm clz??

sue:kite da tau da "die" pihak ke mne kn fara?
fara:huhu..tau xpe.
sue:~blur~
fara:aku xlrt nk salin da sue..byk sgt inputnye.
sue:~sue gelak sopan~
fara:kte dga je la pe "die" ckp.

smpi abs clz kami hny dpt salin yg permulaan je.
haha

ubati hatimu

Tombo Ati iku limo perkorone
Kaping pisan moco Qur’an lan maknane
Kaping pindo sholat wengi lakonono
Kaping telu wong kang sholeh kumpulono
Kaping papat kudu weteng ingkang luwe
Kaping limo dzikir wengi ingkang suwe

Salah sawijine sopo iso ngelakoni
Mugi-mugi Gusti Allah nyembadani

Obat Hati ada lima perkaranya
Yang pertama baca Qur’an dan maknanya
Yang kedua sholat malam dirikanlah
Yang ketiga berkumpullah dengan orang sholeh
Yang keempat perbanyaklah berpuasa
Yang kelima dzikir malam perbanyaklah

Salah satunya siapa bisa menjalani
Moga-moga Gusti Allah mencukupi

by: opick

ade sbb knp aku upload lirik lagu ni..
coz ari ni aku kekusutan sgt coz presentation t`sgt la truk coz ne kritik ngn dr.dolhadi..
myb slh ktorg coz xsediekan input yg byk.
yela,kami xnk dr.dolhadi ckp kami ni srabutkn kwn2.
xpela,bnd da lps.
ok2,blk pd lagu opick td.
lagu ni byk igtkn aku yg sntiase igt2 lupe psl ubat2 hati manusia.
hehe
pas t`jdnye perkare yg mnyedihkan td,aku cbe bc al-quran.
mmg trase tenangnye.
thank Allah..:)

tersangat la....BOSAN!!!

asl la aku ri ni bosan sgt??
argh...
2 la padahnye ble jmp fmly.
msti rs nk blk.
haha
trok tol aku ni...
igt nk kua ri ni tp 1 mslhnye ialah apabile diri sndri xtau mn arah tuju nk pegy.
huahuahua...
benggong tol aku ri ni.
pdhal keje byk je.
tgk senarai ni..
20 oct 09-case study presentation
23 oct 09-submit assignment 2 & 3
23 oct 09-quiz math(chp 5 & 6)
22 oct 09-quiz 2 mgt
21 oct 09-lab test database
haha... so,pe pdpt kwn2..
byk kn keje aku mggu ni.
tp ape yg aku wat weeknd ni?
lepak je dalam bilik coz kebosanan.
boley je aku study tp feelin 2 xde la.
ssh btol klu bkn ulat buku kn..
haha
sbnrnye aku ni jns smgt study kejap je.
ps2 ilg la.
hahahahahaha :D
yela,last week aku full gak ngn keje.
dis week pun sm tp 2 la..
smgt da ilg.
hehe
nasib2..
ne cover byk la mggu ni.

kegembiraan

hari ni 17oct09 (2.30pm) hari paling m`gmbirakan buat mama n abah coz aku hadiahkn dorg handphone bru.. nokia 3500c.hehe..
sonot rasanya coz tengok dorg sonot sgt dapat hadiah.
ye la,handphone dorg da truk da. alang2 aku da dapat pt pe la salahnya aku bg handphone coz da nak abis sem pun..
bru la aku dapt pt.haha..
bile aku tengok gembira aku ag smgt nk blaja coz senyuman dorg memberi smgt kt aku..
yay! now,i need 2 focus on my study n struggle 4 final exam. pray 4 me,mama n abah..;D
walaupun moment ni aku xdapat nk rakam tp kenangan ni akn ttp b`main d`pkrn aku smpi ble2.
ari ni abg syamim btunang.
aku,abg yin n najib xikot.
rse xbesh jgk la coz xikot tp nak buat cmne..
aku mls nk sesakkan umah pakngah ag.
so,bia la xikot wlaupun hati mlonjak2 nk ikot.haha
utk abg syamim..
selamat bertunang! n jg kak hawa bek2 tau..;p

bulan sesak nafas

15 oct-test 2 ungs2030
12 oct@14 oct-lab test info1102
16oct-submit assignment csc1700
12 oct-presentation mgt2010
12oct-....-quiz 1,2,3 mgt2010
23oct-submit assignment info1102
o3nov-submit project info1102
15oct-submit proposal csc1100

fuh!!ble tgk tarikh2 ni aku rse cm nk PECAH otak da..coz tgk la betape rptnye tiap tarikh2 2..
huhu..
DUGAAN sungguh bulan ni..
doakan aku pny kekuatan utk selesaikan sume keje ni ngn bek...
amin...
tgk la keadaan meje n board aku..
hehe..ni bru sepah ckit..
lum ag FINAL.
haha
nxt month is FINAL EXAM!!
waa...
study smart farafieqa!:)